Ons team

 


Logopedie


Ik ben Julie Van Rode. Ik studeerde in 2017 af als logopediste aan de Thomas More hogeschool te Antwerpen. 

Momenteel ben ik werkzaam als logopediste in een woon- en zorgcentrum en heb ik mijn eigen zelfstandige praktijk te Haacht.

Kinderen met taal-, spraak- en/of leerstoornissen kunnen bij mij terecht voor een behandeling op maat.


Ik ben Louise Janter.   

In juni 2020 studeerde ik af als logopediste na een 5-jarige masteropleiding aan de Katholieke Universiteit Leuven. Tijdens en na mijn studies kon ik reeds ervaring opdoen in het buitengewoon onderwijs type 6 (blinde en slechtziende personen) en binnen het ziekenhuis (diensten neurologie, geriatrie, oncologie en revalidatie).    

Op 27 september 2021 startte ik aan een bijkomende 1-jarige masteropleiding, namelijk de advanced master in deglutology aan Katholieke Universiteit Leuven. Hier verdiep ik me verder in alle aspecten van dysfagie (slikstoornissen).  

Daarnaast werk ik sinds oktober 2020 samen met Julie Van Rode. In de zelfstandige praktijk kunnen kinderen met taal-, spraak- en leerstoornissen en personen met dysfagie bij mij terecht.  


Psychologie


Ik ben Kaatje Verstraeten. Vanaf 1 november ben ik werkzaam als psychologe in de praktijk. 

Ik studeerde in 2020 af als klinisch en gezondheidspsychologe aan de Katholieke Universiteit Leuven voor volwassenen en ouderen. Daarna vervolgde ik mijn studies met de master seksuologie, waarvan ik in 2021 afstudeerde. 

Ik zal in de praktijk zowel beschikbaar zijn voor (jong)volwassenen en ouderen die psychologische moeilijkheden ondervinden, alsook voor relationele of seksuologische problemen. Dit is mogelijk in een individueel of een koppelgesprek.


Kinderpsychologie


Hallo! Ik ben Laetitia. Als tiener dacht ik vaak na over mijn toekomst: ‘Wie wil ik zijn?’, ‘Wat wil ik worden?’, ‘Wat wil ik bereiken?’ enzovoort. Het werd mij helemaal duidelijk wanneer ik in het secundair onderwijs voor één uurtje per week het vak Psychologie kreeg. Ik kan met veel zekerheid zeggen dat deze lessen mijn interesse hebben gewekt. Ik begon buiten de schooluren veel te lezen over psychologie, stelde mijn leerkracht extra vragen en praatte met mijn gezin over wat we tijdens de les geleerd hadden. Wanneer het einde van de middelbare school in zicht was, wist ik wat ik wou studeren: Psychologie. Mijn avontuur startte bij de Bachelor Opleiding Toegepaste Psychologie aan de Thomas More Hogeschool in Antwerpen. Om mijn Bachelor af te ronden deed ik stage in het Universitair Psychiatrisch Centrum KU Leuven in Leuven. In 2019 behaalde ik mijn diploma en werd ik Toegepast Psycholoog. Na het behalen van dit diploma wou ik mijn kennis verder uitbreiden en besloot ik een Masteropleiding Psychologie te volgen aan de Vrije Universiteit Brussel in Etterbeek. Tijdens deze opleiding werd het me meer en meer duidelijk dat ik graag met kinderen wil werken. Om mijn kennis binnen de kinderpsychologie uit te breiden deed ik stage in een Dagcentrum binnen de Bijzondere Jeugdzorg. Als afgestudeerd Klinisch Psycholoog in 2022, ging ik op zoek naar een job en nu sta ik voor jullie klaar. Uiteraard blijf ik mij in de komende jaren bijscholen en omring ik mij met een sterk professioneel netwerk om kinderen tijdens mijn therapieën zo goed mogelijk te ondersteunen.


Voedingsadvies


Ik ben Diëtist Danny.

Ik ben gepassioneerd door lekker eten. Als voedingsdeskundige sinds 2018 en erkend diëtist sinds 2022 wil ik mensen helpen gezonder te leven. Dit kan door bewust te kiezen voor lekkere en tegelijk gezonde voeding.

Bij mij kunnen kinderen vanaf de lagere school en minderjarigen (beide vergezeld door een volwassen gezinslid) en volwassenen terecht voor een professioneel advies met gepersonaliseerde begeleiding om eet- en leefgewoontes op mekaar af te stemmen.

Ik ben gespecialiseerd in gezonde en lekkere voeding, preventie en gezondheidsverbetering.

Meer informatie vind je op https://dietistdanny.be.