Ons team

 

Logopedie


Ik ben Julie Van Rode. Ik studeerde in 2017 af als logopediste aan de Thomas More hogeschool te Antwerpen. 

Momenteel ben ik werkzaam als logopediste in een woon- en zorgcentrum en heb ik mijn eigen zelfstandige praktijk te Haacht.

Kinderen met taal-, spraak- en/of leerstoornissen kunnen bij mij terecht voor een behandeling op maat.


Ik ben Louise Janter.   

In juni 2020 studeerde ik af als logopediste na een 5-jarige masteropleiding aan de Katholieke Universiteit Leuven. Tijdens en na mijn studies kon ik reeds ervaring opdoen in het buitengewoon onderwijs type 6 (blinde en slechtziende personen) en binnen het ziekenhuis (diensten neurologie, geriatrie, oncologie en revalidatie).    

Op 27 september 2021 startte ik aan een bijkomende 1-jarige masteropleiding, namelijk de advanced master in deglutology aan Katholieke Universiteit Leuven. Hier verdiep ik me verder in alle aspecten van dysfagie (slikstoornissen).  

Daarnaast werk ik sinds oktober 2020 samen met Julie Van Rode. In de zelfstandige praktijk kunnen kinderen met taal-, spraak- en leerstoornissen en personen met dysfagie bij mij terecht.  


Ik ben Esther Vandeborne. 
In 2018 studeerde ik af als logopediste en audiologe aan de Katholieke Universiteit Leuven. 
Momenteel werk ik als ondersteuner (Type 7 STOS) bij het ondersteuningsnetwerk in het gewone onderwijs. Daarnaast vervul ik het team in de groepspraktijk Julie Van Rode als zelfstandige logopediste.
In de zelfstandige praktijk kunnen kinderen met taal-, spraak- en/of leerstoornissen bij mij terecht voor logopedische begeleiding.

 


Psychologie


Ik ben Kaatje Verstraeten. Vanaf 1 november ben ik werkzaam als psychologe in de praktijk. 

Ik studeerde in 2020 af als klinisch en gezondheidspsychologe aan de Katholieke Universiteit Leuven voor volwassenen en ouderen. Daarna vervolgde ik mijn studies met de master seksuologie, waarvan ik in 2021 afstudeerde. 

Ik zal in de praktijk zowel beschikbaar zijn voor (jong)volwassenen en ouderen die psychologische moeilijkheden ondervinden, alsook voor relationele of seksuologische problemen. Dit is mogelijk in een individueel of een koppelgesprek.